Защо да почистим автомобила с Rainbow?

Защо да почистим автомобила с Rainbow?

Защо да почистим автомобила с Rainbow?

More4clean изтупва и изпира салона на колата в пъти по-добре и по-евтино от момчетата на автомивката

„Има много прахоляк, набит в дунапрена явно. Като тупна седалката и става облак. Пробвах да тупам, пробвах с прахосмукачка – ефект почти няма. Изпрах ги, но само се замаза. Опитах на автомивка. Дадох 80 лева и ефектът бе от ден до пладне…“, думите са на клиент преди да се довери на услугата на More4clean изтупване, обезпрашаване и изпиране на седалките на автомобила.

„Вие сте магьосници“, възкликна същия клиент, когато видя резултата.

Не, не ние! Не More4clean, а почистващата система Rainbow, която използваме.

Защо всъщност Rainbow е по-добра от обикновените прахосмукачки, които се използват на автомивките? Защо екипът на More4clean прави това, което на автомивката е невъзможно?

Отговорът е съвсем прост. Системата Rainbow позволява на екипът на More4clean да направи нещата в естествената им последователсност и да премахне мърсотията по логичния и доказан ред.

В началото е изтупването и обезпрашаването.

За целта се използва специална приставка, която издухва и изсмуква прахта от отворите на парното, тон-колоните и всички труднодостъпни места. След това посредством „малката тупалка“, която вибрира с 800 удара в минута и издърпва прах, акари и други микроорганизми в дълбочина от 40 см, се почистват седалките, тавана и подовите настилки. Чак тогава се пристъпва към прането, което в зависимост от желанието на клиента може да е сухо или полусухо.

В крайна сметка резултатите показват – на почти двойно по-ниска цена, се постига ефект и резултат, който няма еквивалент. Rainbow категорично почиства от замърсявания, прах и акари салона на Вашия автомобил, което Ви гарантира не само комфорт и здравословни условия на шофиране.

Оставете коментар

Обратно горе