Защо Rainbow

Мнозина, може би, си задават въпроса – Защо точно с Rainbow и с какво тази почистваща система превъзхожда отаналите?

Отговорът е един – основана на принципа „Мократа прах не лети“, Rainbow използва уникална филтрираща система, базирана на водата за ефективна борба с акарите, които са основните причинители на алергии, астми, дерматити, конюнктивити, кашлици и хреми.

Ако искате да сведете до минимум последствията от „съжителството“ с акарите, то Rainbow е решението за Вас.

Независими лабораторни изследвания и техните резултати доказват, че почистващата система Rainbow води състезанието по ефективност на филтрация на въздуха, посредством комбинация от водна основа и технологията на сепаратора, които улавят 99.997% от мръсотията в затворени помещения.
Като доказателство за качеството на почистващата система са получените в годините сертификати:

Rainbow сертификат от АХАМ

Rainbow е единствената почистваща система, която притежава сертификат за почистване на въздуха.
Асоцияцията на производителите на домакинска техника (АНАМ) гарантира, че Rainbow е доказана система за почистване на въздуха в затворени помещения. Създадена е да елеминира замърсителите, които допринасят за лошото качество на въздуха.

RIANBOW сертификат за почистване на килими

Rainbow е оценена от независима лаборатория и отговаря на Стандарта на Килимаркста Индустрия (CRI) по всички три елемента:

  • Отстраняване на замърсявания
  • Задържане на прах
  • Запазване на външния вид на килима

С RAINBOW без алергии

Allergy and Asthma Association of America (AAFA) е водеща организация за борба с астмата и алергиите. Сертификатът от AAFA удостоверява, че Rainbow премахва алергените от дома.
Сертификатът от AAFA е мощно доказателство в подкрепа на твърдението, че Rainbow има огромен принос в създаването на една по-чиста и здравословна среда.

Обратно горе